Rolex 1908 in 18 kt witgoud M52509-0002 at Hall of Time

Rolex 1908 39 mm, 18 kt witgoud, M52509-0002

25 100

Prix de vente au détail suggéré comprenant la TVA. Le prix de vente au détail suggéré peut être modifié à tout moment et sans préavis.
Disponibilité du modèle
  • Referentie

    52509

  • Model geval

    39 mm, 18 kt witgoud, gepolijste afwerking

  • Waterdichting

    Waterdicht tot 50 meter

  • Horloge bezel

    Gewelfd en gekarteld

  • Wijzerplaat

    Diepzwart

  • Band

    Lederen band

  • Beweging

    Perpetual, mechanisch, automatische opwinding

  • Kaliber

    7140, Manufactuur Rolex

  • Gangreserve

    Ongeveer 66 uur

  • Certificering

    Superlative Chronometer (COSC- + Rolex-certificering na plaatsing in horlogekast)

Télécharger la brochure
Rolex 1908 in 18 kt witgoud M52509-0002 at Hall of Time

Diepzwarte wijzerplaat

Elke wijzerplaat is een miniatuur­kunstwerk. Naast de decoratieve elementen en de algemene vormgeving, wordt het karakter van het horloge ook bepaald door de kleur, weerkaatsingen en de textuur van het oppervlak. Rolex beheerst zelf alle aspecten van het maken van wijzerplaten. Van de allereerste schetsen tot en met de laatste controles – met inbegrip van de kleuring en het aanbrengen van de appliques – worden een hele reeks stappen en handelingen uitgevoerd waarvoor specifieke kennis vereist is. Sommige specialisaties, emailleren bijvoorbeeld, dateren al vanaf het begin van het horlogevakmanschap. Voor andere worden ultramoderne technologieën gebruikt, zoals ‘magnetron sputtering’. Bij deze ingewikkelde techniek wordt er voor de kleuring van het oppervlak van de wijzerplaat een dun laagje over aangebracht in een vacuüm ruimte. De productie van Rolex-wijzerplaten, waarbij traditionele vaardigheden en technologie samenkomen, sluit perfect aan bij de filosofie van het merk dat het hoogste niveau van kwaliteit wil voor een onberispelijk, langdurig resultaat.

Gewelfde en gekartelde bezel

Dit elegante, ingetogen horloge is voorzien van een slanke kast met een deels gewelfde en deels gekartelde bezel: het onderste gedeelte heeft een elegante karteling en het bovenste gedeelte is gewelfd.

18 kt witgoud

Dankzij de eigen exclusieve gieterij heeft Rolex de unieke mogelijkheid om zelf 18 kt goudlegeringen van de hoogste kwaliteit te gieten. Afhankelijk van de hoeveelheid zilver, koper, platina of palladium die wordt toegevoegd, worden verschillende soorten 18 kt goud verkregen: geel, rosé of wit. Ze worden gemaakt van alleen de zuiverste metalen. Voordat het goud wordt gevormd met de grootst mogelijke aandacht voor de kwaliteit, wordt het eerst nauwkeurig onderzocht in een eigen laboratorium met de allermodernste apparatuur. Het streven naar uitmuntendheid begint bij Rolex bij de bron.

logo rolex

Disponibilité des modèles

Toutes les montres Rolex sont assemblées à la main avec un soin extrême pour répondre aux standards de qualité élevés de la marque. Un tel niveau d'exigence restreint naturellement les capacités de production de Rolex. C'est pourquoi la disponibilité de certains modèles Rolex peut être limitée. Les nouvelles montres Rolex sont disponibles exclusivement auprès des détaillants officiels, qui sont régulièrement approvisionnés et gèrent de manière indépendante l'attribution des montres à la clientèle. Hall of Time a l'honneur de faire partie du réseau mondial de détaillants officiels Rolex et pourra vous renseigner sur la disponibilité des différents modèles.

Rolex Perpetual 1908
Een ultramoderne klassieker
Découvrir

Blijf verkennen